Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Miloš Majko

Označenie inzercie

  Dnes je 9. 11. 2019, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Expedicia Nahorny Karabach
Označenie inzercie
Expedicia 100. vyrocie VOSR Petrohrad
Označenie inzercie
Kazachstan Astana 2017
Označenie inzercie
Jordansko Izrael
Označenie inzercie
Expedicia DONBAS 2016
Označenie inzercie
Expedicia DONBAS 2016
Označenie inzercie
Expedicia Cernobyl 2016
Označenie inzercie
Expedicia  Za polárny kruh 2016
Označenie inzercie
Expedícia Moldavsko - Podnestersko - Ukrajina   2015
Označenie inzercie
Obcan rozhodni -MAJKO
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
Na zamyslenie...
Označenie inzercie
Na zamyslenie...
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Historické fotografie
Sereď
ALBANIA dovolenka 2014
Označenie inzercie
ALBANIA dovolenka 2014
Označenie inzercie
Linky
Videá

Anton Dúbravec ml. v diskusii verejne klame. Aký má na to dôvod?

Miloš MajkoDátum08. 07. 2016 16:16:12TémaAKTUALNE TÉMY

Pod článkom Ivety Tóthovej - TS OZ Mladá Sereď   http://www.seredonline.sk/clanky/prve-komunitne-centrum-v-seredi-otvorene/    momentálne beží diskusia niektorými členmi združenia odsudzovaná, no podľa mňa správna, logická a vo verejnom záujme. Prečo? Lebo OZ je prijímateľom dotácií z verejných finančných zdrojov.

V diskusných príspevkoch sa objavili otázky čitateľov ako napr.:

obyvatel | 05-07-2016 19:34:08 |
No treba napisat aj trosku konkretnejsie ze kolko to cele stalo a kto co platil a kto a kolko bude este platit chod cize celkovu reziu tohoto neskutocne doleziteho programu. Navrhujem dalsie zvysenie poplatkov za deti v skolkach asi o dalsich 100% aby bolo na financovanie takehoto projektu. S usmevom budem sledovat cinnost a realnu uzitocnost tohoto projektu pre obyvatelov tohoto mesta.

obyvatel | 05-07-2016 23:25:25 |
Vidim ze dlho nic ale po pridani mojho prispevku kde sa pitam na realne a pravdive zdroje financovania a financovania aj prevadzky tohoto akoze neskutocne nepostradatelneho projektu,tak hned sa aktivuje chvalna uderka. Len sa trosku zamyslam co je pre mna horsie. Ked mi fetak spravi skodu ukradnutim niecoho napr. kolesa v hodnote 50 eur alebo ked prostrednictvom dani a zvyseneho poplatku za skolku pridem o este vecsie mnozstvo penazi na financovanie takehoto projektu sice nefetakov ale o peniaze pridem tak ci tak. Alebo mam mat aspon dobry pocit ze aj z mojich penazi financujem zabavu a zviditelnenie sa deticiek vyvolenych pred bliziacimi sa volbami?

s.i.n. | 06-07-2016 11:42:22 |
Projekt pekný, aj idey na ktorých vznikol. A mohol by byť aj užitočný. Verím že bude. Ale zatiaľ žiadna vízia ako ďalej. Len akosi pokrivkáva odpoveď na to, kto a akou čiastkou sa podieľal na jeho realizácii.

obyvatel | 06-07-2016 13:15:32 |
pre 06-07-2016 10:14:46, neriesme pravopis aj ked vidim ze pre niekoho je to problem ale podstatu doterajsieho a hlavne dalsieho financovania tejto vasej kampane. Ci nech vam to pekne obyvatelia platia? A pokial sa pametam tak tam niekedy niekde bolo aj studio SOL a bolo asi zrusene lebo tam financovalo mesto len energie a pravdepodobne to bol problem. A pri tomto projekte financovanie energii mestom to uz problem nie je? A mam pocit ze SOL stalo mesto podstatne menej financii a ze SOL bolo pre toto mesto a obyvatelov podstatne uzitocnejsie a informacne prinosnejsie ako toto predvolebne reklamne zdruzenie vyvolenych deticiek ktore sa tu kreuje.

Jozef | 06-07-2016 13:34:25 | 109.74.159.245 |
preco by ich mesto nepodporilo?
Ved to nie je fuj fuj Majko.
A zas na druhej strane - co by sme nespravili pre vlastne deticky.
Len tohto roku im uz priklepli 1900(?) eciek dotaciu.

s.i.n. | 06-07-2016 14:23:35 |
Jozef, na Slovensku máme také príslovie: \"vyčkaj času, jak hus klasu\". Zakrátko sa ukáže čo KC PRIESTOR dokáže.Zatiaľ im držím palce.

Jozef | 06-07-2016 14:30:00 |
tak preco ich neposkytnes s.i.n. ovi? (a nam ostatnym)
Ved on nekritizuje, len sa pyta a mmch. drzi palce.
Alebo len kecas?

a ďalšie pre a proti.

Človek by očakával pragmatickú reakciu vedenia  OZ Mladá Sereď s jednoduchým ozrejmením verejnosti, kto sa na projekte podielal pracovne, finančne sponzorskými darmi, ale aj aspoň rámcovým zúčtovaním dotácií prijatých od nás občanov. Namiesto toho  člen OZ reaguje takto:

Anton Dúbravec ml. | 08-07-2016 11:07:01 |
Vsetci anonymni a dvaja neanonymni diskutujuci mozu byt v klude, zdruzenie KC PRIESTOR sa ziadnemu vysvetleniu financovania vyhybat nebude :) Urcite vsak nebudeme nic vysvetlovat anonymom tu v diskusii :) Sledujte nas Facebook o par dni, tam najdete odpovede na vase otazky a mozete polozit aj dalsie otazky :) Samozrejme slusne a bez nepodlozenych obvineni, ktorych je tu neurekom :) Pekny vikend vsetkym :)

Poslanec MsZ Pavol Kurbel napísal do diskusie toto:

Pavol Kurbel | 08-07-2016 10:38:49 |
Všetky peniaze z mestskej kasy by mali byť vydané transparentne a kontrolovateľne. To sa týka každého, bez výnimky a teda aj tejto aktivity. Preto si myslím, že dotyční by nemali mať problém sa zverejnením.

Napísal snáď poslenec Kurbel niečo nepochopiteľné? Nemalo by takéto verejné vyjadrenie byť štandardom u každého poslanca MsZ?

Člen OZ a syn jedného z poslancov  MsZ napísal aj toto:

Anton Dúbravec ml. | 08-07-2016 11:33:26 |
lubo | 08-07-2016 11:23:36Clanok sem dala Ivetka Tothova, ktora ho prevzala, ako nasu tlacovu spravu :) My ako zdruzenie dlhodobo nemame povolenie sami pridavat clanky :) Podstata mojho prispevku je ta, ze sa tu kopia poznamky o tom, ako sa vyhybame odpovediam o financovani, co nie je pravda a nemame na to jediny dovod :) Chcel som teda len vsetkym diskutujucim oznamit, kde najdu odpoved a kedy :) Pretoze mam pocit, ze z neznamych pricin cakaju, ze ju najdu prave tu :) Ja osobne nad vecou som, pretoze viem, ze kazda jedna poznamka, ktora tu padla, je blud a vysledok mindrakov niektorych ludi :)

A tu sa musím zastaviť podrobnejšie. Pán Anton Dúbravec ml. totiž verejne klame ak tvrdí, že  OZ dlhodobo nema povolenie samotné prídávať príspevky na  SOL. Registráciu totiž má a to od roku 2012, no neúplnú. V registrácii je uvedené tel. číslo, z ktorého sa mi doteraz nik osobne neozval s požiadavkou  na verifikáciu a pridanie prístupových práv. Registrácia je na mobilné číslo  Martina Tomčányiho ml., syna primátora mesta a dôkaz je tu:

 



OZ Mladá Sereď
Dionýza Štúra 759/35
Sereď
92601
oz.mladasered@gmail.com
**************************
0948 *** ***
26. 10. 2012 01:52:56
Komentáre
Blogy
Články
Videá

 

Plne funkčnú registráciu s plnými prispievateľskými právami má aj autorka  článku prebraného Ivetou Tóthovou, Mirka Dudášová. Tak isto od roku  2012 a tôkaz je tu:

 



Miroslava Dudášová
Ga***************
Sereď
92601
mir********@azet.sk
**************
+4219************
Komentáre
Blogy
Články
Videá

 

Plne funkčnú registráciu s plnými prispievateľskými právami má aj  Peter Sabo. Ten dokonca ako jeden z prvých registrovaných v médiu hneď zoprár týždňov po jeho spustení. Dôkaz je tu:

 



Peter Sabo
***********************
Sereď
92601
sa******@centrum.sk
**************
Komentáre
Blogy
Články
Videá

 

A dosť pravdepodobne, že sú ďalší členovia  OZ Mladá Sereď, ktorí v médiu registrovaní sú, no je nemienim neefektívne vynakladať čas ich identifikáciou a spárovávaním ich mien s členstvom v OZ.

Mrzí ma, keď verejne klame, zavádza verejnosť či iných osočuje  anonymný diskutujúci. O to ťažšie chápem podpísaného Antona Dúbravca ml., keďže aj na meno Dúbravec sa v médiu  SoL nachádzajú dve registrácie:

 



Anton Dúbravec

Sereď
92601

tonydubravec@gmail.com
**************


27. 07. 2013 16:48:54

Komentáre
Blogy
Články
Videá

 

Tu registrácia kompletná nie je - chýba adresa a tel. kontakt nevyhnutný na verifikáciu užívateľa, taže povolenie vkladať články nikdy nezíska a registrácia  ďalšia:

 



Anton Dúbravec
**********************
Sereď
92601
lam*********@atlas.sk
****************
+421905***********
Komentáre
Blogy
Články
Videá

 

Táto registrácia má povolené tak isto plné prispievateľské práva a je ešte z obdobia starého redakčného systému.

Takže pán Anton Dúbravec ml., je málo registrácií priamo smerujúcich do OZ  Mladá Sereď? Je teda problém v tom, čo ste napísali vo svojom diskusnom príspevku, alebo snáď inde?

Pán Dúbravec, už ste určite odo mňa čítali síce prevzatý, no mimoriadne výstižný výrok  "pravda je jednoduchá, to lži sú zložité..."  Aké stanovisko k Vášmu diskusnému príspevku v ktorom ste verejne klamal zaujmete teraz, ja tu a teraz  riešiť nebudem. Nie som ješitný a nestojím ani o Vaše ospravedlnenie, aj keď by som ho považoval za seriózny krok z Vašej strany, no som zvyknutý na horšie veci.

- - -

Pán Anton Dúbravec ml.,  SOL som založil pred viac ako ôsmymi rokmi ako občianske medium na určitých transparentných princípoch a pravidlách plne rešpektujúcich demokraciu a slobodu slova. Doteraz SOL od zásad neústupilo a jedine preto ešte stále funguje. V SOL nikdy nebol zmazaný článok, nebola aplikovaná cenzúra a nikdy nebol odmietnutý autor, ktorý mal záujem písať pod svojim menom články, reportáže či propagovať podujatia vo verejnom záujme. Ubezpečujem Vás, že napriek statusu média - súkromné, základné zásady na ktorých funguje a  ktoré si vážim budú v médiu dovtedy, pokým budem mať  možnosť a právo status média  ovplyvňovať. 

Pán Anton Dúbravec  ml., už v minulosti sme spolu telefonicky hovorili o určitých veciach z históorie OZ - neprejavili ste zatial reálnu snahu vysporiadať sa s nimi. Nie pre mňa, ale pre OZ, ktoré dlhodobo neriešený problém len a len počká  a to či už je pravda na strane jednej, alebo tej druhej.

Na záver pán Dúbarvec len toto: osobne a NIE anonymne som v diskusii uviedol svoje stanovisko k Priestoru vo verejnom priestore patriacom mestu, teda občanom. Jasne a zrozumiteľne - aspoň si myslím:

Miloš Majko | 08-07-2016 09:23:10 |
Poznamka k niektoremu prispevku podomnou - vsetky transparentne verejno prospesne projekty by mali mat najom na cinnost vo verejnom zaujme v mestskych nehnutelnostiach za symbolicke Euro mesacne.

Aj nase deti vystupujuce ci majuce akcie v DK!

A ano, aj sa sa zaujímam o veci verejné. Pán Dúbravec, ste synom pooslanca  MsZ a Vy ste tu verejne napísal:  "pretoze viem, ze kazda jedna poznamka, ktora tu padla, je blud a vysledok mindrakov niektorych ludi :)" - pán  Dúbravec, verím, že nielen ja ale ďalší občania dožadujúci sa svojho práva poznať na čo sú   aj ich peniaze vynakladané, sa budú hanbiť, že ich poslanci  MsZ pridelujú aj človeku, ktorý sa na vec  a potrebu kontroly  verejnosti pozerá Vašimi očami a Vašim myslením. I keď mňa to už akosi neprekvapuje...

- - -

Antona Dúbravca ml. som pred uverejnením tohto článku s faktami kontaktoval telefonicky a korektne som mu oznámil uverejnenie článku a fakt, že nedopustím spochybňovanie základov, na ktorých je fungovanie média roky založené. Zároveň opäť verejne vyjadrujem presvedčenie, že pri takýchto útokoch na  SoL nebudú víťazi a porazení, budú len porazení. Nie je v záujme SoL primitívna a útočná anonymná diskusia, no máme dostatok podkladov na to, aby sme dokázali z ktorej strany prichádzalo a aj prichádza najviac príspevkov s podpásovými útkomi a že nie  SoL a jeho tvorcovia sú tí, ktomu ide o deštrukciu vecí vo verejnom záujme.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
Mladi reporteri
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
Foto Atelier Majko
Označenie inzercie
Reporter24.sk - Slovenský spravodajský portál - internetová televízia
Označenie inzercie
Považie On Line
Označenie inzercie
Transparentná samospráva
Označenie inzercie
BEZPECNE MESTO
Označenie inzercie
Bratislava nahlas
Označenie inzercie
Sered On Line
Označenie inzercie
Ján Budaj
Označenie inzercie
INFOSLOBODA
Označenie inzercie
Bratislava Live
Označenie inzercie
Orava-Kysuce
Označenie inzercie
CYKLOCESTOVANIE
Označenie inzercie
Novohrad a Podpolanie
Označenie inzercie
Policia On Line
Označenie inzercie
Vyhľadávanie
Posledné komentáre
naEXpediciu.sk - cestovetelsky portal
Označenie inzercie

Milos Majko

Create Your Badge
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Kniha Nezna revolucia Mytny
Označenie inzercie
Expedicia Jordansko Izrael
Označenie inzercie
Cestovanie 1B
Označenie inzercie
Bottom panel

© majko.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na majko.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Farby laky

Webdesign

BEZPECNE MESTO
Označenie inzercie
Obcan rozhodni
Označenie inzercie
ALBANIA dovolenka 2014
Označenie inzercie