Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

majko.sk
Označenie inzercie
Miloš Majko

Označenie inzercie

  Dnes je 9. 11. 2019, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Expedicia Nahorny Karabach
Označenie inzercie
Expedicia 100. vyrocie VOSR Petrohrad
Označenie inzercie
Kazachstan Astana 2017
Označenie inzercie
Jordansko Izrael
Označenie inzercie
Expedicia DONBAS 2016
Označenie inzercie
Expedicia DONBAS 2016
Označenie inzercie
Expedicia Cernobyl 2016
Označenie inzercie
Expedicia  Za polárny kruh 2016
Označenie inzercie
Expedícia Moldavsko - Podnestersko - Ukrajina   2015
Označenie inzercie
Obcan rozhodni -MAJKO
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
INFOSLOBODA Transparentnosť v samospráve
Označenie inzercie
Na zamyslenie...
Označenie inzercie
Na zamyslenie...
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Historické fotografie
Sereď
ALBANIA dovolenka 2014
Označenie inzercie
ALBANIA dovolenka 2014
Označenie inzercie
Linky
Videá

Divadlo skončilo, opona zostala roztiahnutá... - kto na MsZ verejne klamal? - časť 1.

Miloš MajkoDátum06. 06. 2015 21:37:15TémaTak to vidím ja...
200

Minulotýždňovému  za 5 nocí zinscenovanému divadlu primátorom mesta nazvanému "rokovanie Mestského zastupiteľstva" netreba podla mňa veľa dodávať. Video sme uverejnili ešte v noci po zastupiteľstve bez akýchkoľvek úprav a strihov. Takže o demokracii v meste si každý môže urobiť názor sám.

V tomto článku sa nebudem vyjadrovať za iných, ale výlučne za seba. Ako na premietanom a zostrihanom videu, tak z úst primátora mesta moje meno padlo niekoľko krát. Osobne by som s tým nemal problém, pokiaľ by nebolo udávané v súvislostiach, s ktorými ako osoba de jure nemám nič spoločné a ako médium už vôbec.

Na Seredonline.sk od vzniku média pristupujeme ku všetkým autorom článkov rovnocenne a dotknuté osoby majú právo na vyjadrenie v neobmedzenej dĺžke a tam, kde sú akýmkoľvek spôsobom spomínané. Dokonca sú k tomu vyzývané písomne alebo e-mailom.

Mestské zastupiteľstvo som do dnešného dňa považoval za inštitút, ktorý si nedovolí pre svoje záujmy zneužiť nikto. Po včerajšku a v spojení s verejným zhromaždením občanov konaným v uplynulom volebnom období som sa však presvedčil o opaku, čo ma len utvrdzuje v rozhodnutí poukazovať na neférové konanie samosprávy a spôsoby, ktoré sú volení zástupcovia za každú cenu schopní použiť.

Ako osoba verejne priamo atakovaná primátorom mesta a v samotnom účelovo zostrihanom a otitulkovanom videu Martina Daňa - GINN som dostal 1,5 minúty na svoj príspevok presne tak, ako ostatní občania, ktorých meno na tomto zhromaždení spomínané nebolo. Považujem to za diskriminačné, za porušenie mojich práv a za jasný a zrozumiteľný pokus o diskreditáciu bez predloženia akýchkoľvek dôkazov. Vo svojom  vystúpení som chce luviesť informácie, ktoré by tvrdenia primátora mesta  Ing. Martina Tomčányiho vyvrátili. Nebolo mi to žiaľ ako primátorom, tak poslancami  MsZ v potrebnej dĺžke umožnené.

Svoje vystúpenie som chcel rozdeliť do dvoch častí. V druhej časti  som sa chcel venovať  vysvetleniu, prečo Seredonline prinieslo video z tlačovej konferencie ICOCRIM a poslanca Pavla Kurbela. Zásluhou napr. aj výkrikov exposlanca  MsZ  Ing. Ľubomíra Kyselého a samozrejme primátora mesta Ing. Martina Tomčányiho som sa k tomu žiaľ nedostal vôbec.

Primátor evidentne pripravený na moje vystúpenie reagoval na každý bod môjho  príspevku, no mne odmietol poskytnúť akýkoľvek priestor na vyvrátenie jeho tvrdení a to napriek tomu, že v nich verejne klamal, manipuloval nimi prítomnú verejnosť a vytŕhal ich z kontextu diskusií prípadne článkov  uverejnených  aj na  SOL, čím významným spôsobom zmenil ich obsah. V niekoľkých prípadoch dokonca klamal vedome a svoje tvrdenia nezakladajúce sa na pravde dokonca neváhal podfarbiť emotívne, pravdepodobne v snahe pred prítomnými stovkami občanov totálne znevážiť moju osobu.

Primátor mesta Ing. Martin Tomčányi  podľa môjho názoru neuniesol otázky, ktoré mu boli občanmi a mnou osobne dávané za obdobie posledného roka a s tými poslednými, týkajúcimi sa jeho konania vo vzťahu k nakladaniu s verejnými finančnými zdrojmi namiesto obyčajného a bežného vysvetlenia, ktoré sa očakáva od voleného predstaviteľa mesta začal brať veci osobne, čomu som sa ja počas celého obdobia tvorby novín chcel maximálne vyhnúť. Viem však ovplyvniť vlastné konanie, no na konanie iných môžem len reagovať a to väčšinou až dodatočne, pokiaľ sa rozhodnú demokraciu a právo na vyjadrenie na verejnom fóre poňať podľa svojich vlastných pravidiel demokracie.

V najbližších dňoch budem postupne uverejňovať podklady, ktorými bude preukázaná manipulácia primátora mesta  Ing. Martina Tomčányiho  v jeho reakcii na moje krátke verejné vystúpenie a zároveň na vyslovene vymyslené informácie o mojej osobe prednesené na tomto verejnom fóre.

Ako bolo uvedené v premietanom videu, tak zo slov primátora mesta Ing. Martina Tomčányiho jasne a zrozumiteľne vyplynulo, že za tlačovou konferenciou ICOCRIMU stojí Katrinec, Kurbel a Majko. Či dokonca, že ja som ju mal organizovať, či spoluorganizovať. Dnes a v tomto článku verejnosti  predkladám dôkaz plného klamstva uvedeného na videu a v tvrdeniach prezentovaných primátorom mesta a to e-mail ICOCRIMu - organizátora tlačovej konferencie, ktorý bol doručený na môj e-mail s pozvánkou na predmetnú tlačovú konferenciu. V adresári, ktorým bol e-mail ICOCRIMu odoslaný je jasne a zrozumiteľne vidieť aj ďalšie médiá ako Plus1den, TV JOJ, Pravda, ČAS, Život, tlačová agentúra SITA a ďalšie. Médium, od ktorého pochádzal videozáznam použitý na MsZ tam však pozvané nebolo. Nijakým spôsobom nebudem špekulovať o tom, prečo je tomu tak, a či by tomu malo byť inak, napíšem len to, čo som už napísal na FB v príslušnej diskusii:

Do osobných sporov a bojov medzi Martinom Daňom - GINN a Ivanom Katrincom - ICOCRIM sa nenechám zatiahnuť ani ako osoba, ani ako médium. Tento spôsob riešenie sporov považujem za nešťastný, nikam nevedúci a do vecí zaťahujúci ľudí, ktorí o jeho podstate nič nevedia a dosť pravdepodobne ani vedieť nechcú. V mojom prípade tomu tak je určite.

 

Pozvánka  ICOCRIMu na tlačovú konferenciu zaslaná médiám na e-mail deň pred jej konaním: 

From:Ivan Katrinec [mailto:greyracing@pobox.sk]
Sent: Monday, May 18, 2015 12:13 AM
To: Lukas Milan; Jozef Zaťko - EEDA n.o.; redakcia; domred; sekretariatcsap; pravda; cas; zivot; plusjedenden; sita; spravodajstvo; noviny; skladan; Dušan Ďurkáč; majko; vsv; bukovsky.boris; Pavol Fejér
Subject: TLAČOVÁ BESEDA - ICOCRIM

Medzinárodný výbor ICOCRIM ,

Vás týmto pozýva na tlačovú besedu, ktorá sa uskutoční dňa 19.5.2015 o 10.00 hod. v salóniku hotela MAX PLAZA v Trnave. (Štefánikova ul.21/111)

Téma č.1 :  Nečinnosť ministra spravodlivosti T.Boreca vo veci väzby exposlanca NR SR Vladimíra Jánoša.

                  - informácia o doterajšom vyšetrovaní veci

Téma č.2 :  Prevody majetku mesta Sereď na súkromnú firmu a nezákonné uznesenia mestského zastupiteľstva v Seredi.

kontakt : tel.: 0944 748 271,   mail : ivan.katrinec@icocrim.sk                                       

Ivan Katrinec, ICOCRIM -  SLOVAK BUREAU

- - -

Na fotografii je jasne a nespochybniteľne na tabuli  viditeľné  logo  ICOCRIM  - organizátora konferencie.

Médium  SeredOnLine.sk sa jej zúčastnilo preto, lebo:

- na zaujímavé tlačové konferencie chodíme a ich obsah ako jediné médium nestriháme, nemanipulujeme s ním vlastnými komentármi a titulkami  a nevkladáme k nim žiadne účelové dodatky.  U nás má organizátor istotu preverenú časom, že tlačovka nebude zneužitá na propagandu, osobné útoky voči komukoľvek, ak nepríde skopírovaniu nášho záznamu a použitiu inými médiami, čo už bez nášho súhlasu niekoľkokrát urobil práve  Martin Daňo - GINN.

- kauzu poslanca  NR SR Jánoša sledujeme už od jej vzniku

- dianie v Seredi sledujeme 8 rokov

- osobne nás pozval aj poslanec Pavol Kurbel

Podobne chodíme na tlačové konferencie na prezídium PZ, KR PZ, ministerstvá, RegioJet a podobne.

V prípade, že by tlačovú konferenciu organizoval primátor Tomčányi, či ktokoľvek iný so zaujímavým obsahom a pozval by nás na ňu, prišli by sme rovnako.

Je smutné, že 25 rokov po revolúcii, sa nájdu volení zástupcovia, ktorí sú schopní a ochotní médium nemanipulujúce  fakty a videozáznamy  nielen ignorovať, ale ešte ho aj verejne napádať  za prinášanie informácií, čo je jeho prvotným účelom.

Na záver teda skrátene: primátor mesta  Ing. Martin Tomčányi na  MsZ  vo veci jednoznačne verejne klamal. Dôkaz som predložil a každý si ho môže konfrontovať s tým, čo primátor povedal na videozázname  priamo na rokovaní MsZ.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
Mladi reporteri
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
Foto Atelier Majko
Označenie inzercie
Reporter24.sk - Slovenský spravodajský portál - internetová televízia
Označenie inzercie
Považie On Line
Označenie inzercie
Transparentná samospráva
Označenie inzercie
BEZPECNE MESTO
Označenie inzercie
Bratislava nahlas
Označenie inzercie
Sered On Line
Označenie inzercie
Ján Budaj
Označenie inzercie
INFOSLOBODA
Označenie inzercie
Bratislava Live
Označenie inzercie
Orava-Kysuce
Označenie inzercie
CYKLOCESTOVANIE
Označenie inzercie
Novohrad a Podpolanie
Označenie inzercie
Policia On Line
Označenie inzercie
Vyhľadávanie
Posledné komentáre
naEXpediciu.sk - cestovetelsky portal
Označenie inzercie

Milos Majko

Create Your Badge
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Kniha Nezna revolucia Mytny
Označenie inzercie
Expedicia Jordansko Izrael
Označenie inzercie
Cestovanie 4
Označenie inzercie
Bottom panel

© majko.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na majko.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Farby laky

Webdesign

BEZPECNE MESTO
Označenie inzercie
Obcan rozhodni
Označenie inzercie
ALBANIA dovolenka 2014
Označenie inzercie