Prihlásiť sa Prihlásiť sa | Registrácia Nová registrácia
Rescue Online | Sereď Online | SOL archív | Reportér 24

Najhoršia je mlčiaca väčšina
Označenie inzercie
Miloš Majko

Označenie inzercie

  Dnes je 8. 11. 2019, meniny oslavuje: , zajtra
RSS Export článkov
Top panel
Vrazda novinára a jeho priatelky nesmie zostat zabudnuta
Označenie inzercie
Expedicia Nahorny Karabach
Označenie inzercie
Expedicia 100. vyrocie VOSR Petrohrad
Označenie inzercie
Kazachstan Astana 2017
Označenie inzercie
Jordansko Izrael
Označenie inzercie
Expedicia DONBAS 2016
Označenie inzercie
Expedicia DONBAS 2016
Označenie inzercie
Expedicia Cernobyl 2016
Označenie inzercie
Expedicia  Za polárny kruh 2016
Označenie inzercie
Expedícia Moldavsko - Podnestersko - Ukrajina   2015
Označenie inzercie
Obcan rozhodni -MAJKO
Označenie inzercie
RubrikyRubriky
FOTO
Označenie inzercie
ŠKOLA DEMOKRACIE
Označenie inzercie
Na zamyslenie...
Označenie inzercie
Na zamyslenie...
Označenie inzercie
EXPEDICIA BALKAN 2014
Označenie inzercie
Sherlock Holmes
Označenie inzercie
Lekáreň
Údaje o lekárskej službe na dnešný deň nie sú dostupné.

Kino Nova
Múzeum Sereď
Historické fotografie
Sereď
ALBANIA dovolenka 2014
Označenie inzercie
ALBANIA dovolenka 2014
Označenie inzercie
Linky
Videá

To akože myslíte vážne, alebo sa blbí len robíte?

Miloš MajkoDátum11. 07. 2019 15:24:20TémaTak to vidím ja...
200

Najskôr som chcel diskusiu pod listom primátorovi Tomčányimu od občanov uverejneným tu:   http://www.seredonline.sk/clanky/hluk-zabija-primator-bol-poziadany-aby-v-tomto-smere-zjednal-napravu-avsak-ako-obycajne-bez-odozvy-/   nechať z mojej strany úplne bez akejkoľvekj reakcie. Neriešil som ani anonymné príspevky primitívne  útočiace priamo na moju osobu. Mal som zato, že čo i len minúta času venovaná reakcii na ne, by bola zbytočná. Autor výzvy adresovanej primátorovi je podpísaný a normálny človek podľa mňa zámer poškodených občanov pochopiť musí. S tými ostatnými strácať čas nemá zmysel...

Pod článok ale pribudol príspevok:

nechápem | 10-07-2019 11:04:19 |
P. Majko naozaj chcete aby toto mesto skapalo ? Raz za čas tu je konečne nejaký koncert a aj to vám vadí a aj dôchodcom žijúcim pri amfíku. To naozaj nevydržia ten jeden deň ?

V príspevku som priamo oslovený, je napísaný slušne a ja preto znovu cítim potrebu vrátiť sa k v podstate oznamu a analyzovať zopár príspevkov pod ním.  Nie preto, že by ma vyviedli z rovnováhy, ale pre odhalenie skutočnej a nefalšovanej degenerácie niektorých ľudí, ktorí zjavne:

1.  nečítajú z publikovaného materiálu viac než nadpis

2.  síce čítajú, no nedokážu obsah ani len analyzovať, tobôž pochopiť a napriek tomu majú potrebu verejne zaujať k veci stanovisko

3.  netuším či čítajú alebo pochopia, no vôbec nehľadia ani len na elementárne základy demokracie definované jednoducho - "moje práva končia tam, kde začínajú práva iného"

4.  hľadia len na svoj osobný záujem a prospech a oprávnené nároky  iných sú im  ukradnuté

5.  neriešia obsah vôbec, keď však vidia meno, útočia a osočujú z princípu

Už vidím tých, ktorí sa rozčuľujú nad mojim vyjadrovaním a preto začnem hneď perlou hodnou nominácie na Jozefovu cenu "Bulo roka". Vlastne sa výstižne aj podpísal:

Stupid | 09-07-2019 09:04:12 |
Ja mam skor pocit ci si to nepise Majko sam sebe. Majko si parazit a si skodna zver a primatora nechaj robit pracu lebo ty na taky post nemas ani rozum ani vzdelanie a parazit ostane vzdy parazitom. Kus odporneho cloveka.hnus

No dobre, nie každý bol v rade dostatočne vytrčený, keď Boh rozum rozdával... Toľko moja reakcia k osobe pisateľa uvedeného príspevku.

S určitým smútkom musím povedať, že už začiatkom leta sa mimo realitu pohybuje podstatne viac diskutujúcich a to nielen pod spomenutým článkom. Priamo pod ním  popravde je mimo každý, kto v súvislosti s jeho obsahom spája moju osobu. (Niežeby som bol proti, no Trnavská je predsa len podstatne ďalej od amfiteátra.) Objektívne môžem teda skonštatovať  fakt, že hudba je počas koncertov počuť až na druhom konci mesta a teda sa týmto verejne pripájam k oprávnenej požiadavke v tesnej blízkosti bývajúcich ľudí. Áno, aj oni majú svoje práva napriek tomu, že im ich vedome iní uberajú.

V samotnom v podstate  ozname občanom je hneď v úvode napísané a červeným zvýraznené: "Dnes sme do redakcie dostali ďalší e-mail dotýkajúci sa aktuálnej problematiky v meste. Uverejňujeme ho v plnom znení a bez akýchkoľvek zásahov."

Napriek týmto dvom vetám (jediné, čo je v článku moje) a to dokonca so zvýrazneným obsahom, našiel sa dostatok ľudí, ktorí boli schopní napísať aj toto:

zvedavec | 10-07-2019 14:14:50 |
A zase Skuben, Majko. všetko im vadí ! Ohradte Sered´ a nič nerob pre mladích v Seredi - Podľa Skubena a Majka. To ozaj nemôž byť v Seredi nič. Dva -tri krát do roka skupiny pre mladích to sa nedá vydržať ? Ste trápny Skuben a Majko.

a tiež toto:

Fero - Majkovi a jeho Skubimu | 09-07-2019 10:22:26 |
Majko,zas plačeš a kydáš teraz aj so Skubeňom na primátora?
Robíš aj niečo iné vôbec? Každý jeden článok, čo napíšeš,je iba o primátorovi.
SeredHnojLajn už s tebou v poslednom čase ide iba dolu vodou ty chudáčik...
Väčšina občanov Serede sa teší z nového Amfiku a koncertov v ňom.
Vždy sa musí nájsť pár ľudí, čo sa len sťažujú. A ty sa ukazuješ ako chudák, čo k nim patrí... Aj so Skubeňom momentálne.

a ešte toto:

Hahaha | 09-07-2019 09:34:14 |
Seredský Pat a Mat sú opäť na scéne. Majko a Skubeň ako Vám len haraší😅

Smutný to národ, ktorý splodil a živí takéto indivíduá. Nie pre to, čo sú schopné verejne napísať, ale preto, že u nich absentujú zábrany čokoľvek písať. Kto nevie (nie je ochotný) čítať, mal by maximálne pozerať obrázky, určite nie písať...

Práve toto sú ludia, ktorí sa odvolávajú na demokraciu, no bez zábran  slobodu danú im práve demokraciou anonymne zneužívajú. Bez hanby a pudu sebazáchovy útočia na iných ľudí, osočujú ich, verejne urážajú a zabúdajú na základný prvok demokracie - "moja sloboda končí tam, kde začína sloboda tvoja".

Hlavne sociálne siete spôsobili uplnú stratu sebakontroly a pocit, že vo svojom virtuálnom živote si človek voči iným  môže dovoliť všetko. Postupné zákonmi obmedzované správanie sa na internete je výsledkom práve takýchto uletených jedincov. Ako obyčajne, na správanie sa bláznov a polobláznov doplatia aj všetci slušní ľudia. Možno len preto, lebo v sebe nedokážu nabrať odvahu a individuá v diskusiách upozorniť na ich primitivizmus. A vlastnou aktivitou ich z diskusií dostať preč. Alebo aspoň normálnymi názormi ich "prekričať".  A tak nedokážu demokraciu ochrániť pre seba a naše deti.

Sloboda nikdy nebola, nie je dnes a ani v budúcnosti nebude  samozrejmosťou. Sloboda si totiž vyžaduje zodpovednosť jednotlivca. A to je naozaj vec vážna. 

Na záver v súvislosti so Skubeňovým  listom primátorovi Tomčányimu snáď len pripomenutie "drobnosti":  Je to ako s fajčením pri nefajčiaroch. Fajčiar fajčiť môže, no svojim konaním nesmie  obťažovať nefajčiarov. To je demokratické. Ničenie vlastného zdravia fajčiarovi zakazované nie je, no spoločnosť (a aj logika) hovorí, že nefajčiar má právo nemať zdravie ničené osobným záujmom (pôžitkom) fajčiara...

Na rozdiel od pravdepodobne viacerých autorov príspevkov v diskusii, ja som si obsah listu prečítal. Nikde v ňom v mene poškodených občanov Skubeň nežiada zatvorenie amfiteátra, či zrušenie koncertov. Jediné čo ľudia žiadajú, je zníženie pre nich neznesiteľného hluku. Teda volajú po základnej ľudskej  tolerancii a rešpektovaní práv iných. Považujete to za príliš veľkú trúfalosť 30 rokov po revolúcii a budovaní demokracie?

Prečítaním si teda niektorých skutočne obsahovo od normálnosti uletených príspevkov sa pýtam: "To akože myslíte vážne, alebo sa blbí len robíte?"

- - -

Redakčný systém neumožňuje publikovať článok alebo fotografiu anonymne, či s uvedením fiktívneho mena. Každý z tímu  autorov publikujúcich na  SOL musí použiť vlastnú registráciu, prípadne podnet občana, výzvu, oznam či pozvánku na akciu je možné publikovať pod registráciou "redakcia".

Ja osobne (Miloš Majko) publikujem všetko (bez rozdielu či s obsahom súhlasím alebo nie - ide o prípad oznamov, stanovísk občanov, podnetov a pod.) pod svojou osobnou registráciou.  Spolieham sa na to, že aspoň priemerne inteligentný čitateľ vie identifikovať autora listu, keďže je pod ním podpísaný.


Komentáre k článku:

Komentovať môžu:
registrovaní menom
registrovaní nickom
›VŠETCI‹

UPOZORNENIE: Zo strany vydavateľa novín ide o pokus zachovať určitú formu voľnej komunikácie – nezneužívajte túto snahu na osočovanie kohokoľvek, na ohováranie či šírenie údajov a správ, ktoré by mohli byť v rozpore s platnou legislatívou SR a EÚ alebo etikou.

Komunikácia medzi užívateľmi a diskutujúcimi ako aj ostatná komunikácia sa v súlade s právnym poriadkom SR ukladá do databázy a to vrátane loginov - prístupov užívateľov . Databáza providera poskytujúceho pripojenie do internetu zaznamenáva tiež IP adresy užívateľov a ostatné identifikačné dáta. V prípade závažného porušenia pravidel, napríklad páchaním trestnej činnosti, je provider povinný vydať túto databázu orgánom činným v trestnom konaní.

Upozorňujeme, že každý užívateľ za svoje konanie plne zodpovedá sám. Administrátor môže zmazať príspevky, ktoré budú porušovať pravidlá diskusie, prípadne budú obsahovať reklamu, alebo ich súčasťou budú reklamné odkazy. Vydavateľ novín a redakcia nezodpovedá za obsah príspevkov diskutujúcich a nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov.

Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Pridať komentár
Mladi reporteri
Označenie inzercie
Reklamna plocha - bannerovy pruzok
Označenie inzercie
Reporteri
Označenie inzercie
Na Expediciu - cestovateľský portál
Označenie inzercie
Foto Atelier Majko
Označenie inzercie
Reporter24.sk - Slovenský spravodajský portál - internetová televízia
Označenie inzercie
Považie On Line
Označenie inzercie
Transparentná samospráva
Označenie inzercie
BEZPECNE MESTO
Označenie inzercie
Bratislava nahlas
Označenie inzercie
Sered On Line
Označenie inzercie
Ján Budaj
Označenie inzercie
INFOSLOBODA
Označenie inzercie
Bratislava Live
Označenie inzercie
Orava-Kysuce
Označenie inzercie
CYKLOCESTOVANIE
Označenie inzercie
Novohrad a Podpolanie
Označenie inzercie
Policia On Line
Označenie inzercie
Vyhľadávanie
Posledné komentáre
naEXpediciu.sk - cestovetelsky portal
Označenie inzercie

Milos Majko

Create Your Badge
TransSibírska magistrála - Cestovateľská relácia
Označenie inzercie
Kniha Nezna revolucia Mytny
Označenie inzercie
Expedicia Jordansko Izrael
Označenie inzercie
Cestovanie 1B
Označenie inzercie
Bottom panel

© majko.sk všetky práva vyhradené. Obsah novín je chránený autorským zákonom č. 618/2003 Z.z. a medzinárodným právom.
Prepis , šírenie, či ďalšie kopírovanie tohto obsahu alebo jeho časti, a to akýmkoľvek spôsobom je bez predchádzajúceho súhlasu vydavateľa alebo autora článku zakázané.
Design: © Mgr. Matej Fraňo Logo a názov novín: © Miloš Majko
Noviny sú aktualizované priebežne.
Články uverejnené na majko.sk neprechádzajú jazykovou korektúrou.
Redakcia a vydavateľ novín nezodpovedá za obsah autorov jednotlivých príspevkov. Redakcia a vydavateľ nenesie prípadné právne následky za názory autorov príspevkov a príspevky v diskusiách uverejnených v novinách.

Farby laky

Webdesign

BEZPECNE MESTO
Označenie inzercie
Obcan rozhodni
Označenie inzercie
ALBANIA dovolenka 2014
Označenie inzercie